Cookies op POSdata.nl

POSdata Nederland is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en je te informeren over het gebruik daarvan op onze website. Cookies helpen ons om onze website goed te laten functioneren, hem relevanter voor je te maken en om je persoonlijke aanbiedingen te doen.
Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via onze website en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van YouTube.

Als je verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat je dit goed vindt.

Ja, ik begrijp het
Inloggen
Winkelmandje
Scherpe prijzen Veilig betalen Gratis verzending vanaf € 250,00 excl. BTW English Hulp nodig? Bel: +31 (0)548 623 555 of WhatsApp ons!
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Kiyoh klanten reviews

Wij doen ons uiterste best voor u en voor al onze klanten. Desondanks gaan er natuurlijk wel eens dingen mis of kunnen we wellicht iets verbeteren. Maar ook als alles goed is gegaan, dan vernemen we dit graag van u.

Om uw ervaring te delen, maken we gebruik van Kiyoh klanten reviews. Enkele dagen nadat uw bestelling is verstuurd, ontvangt u automatisch een uitnodiging van Kiyoh. Uw tijd is uiteraard kostbaar, dus houden we de vragen kort.

Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die u voorgingen.

9,5
Aantal beoordelingen: 103
Aanbevelingen: 99%
Totaal score 9,2
Overzichtelijke webshop 8,4
Eenvoudig bestelproces 8,7
Snelle verzending 8,8
Contact met ons 9,6
Naam Michiel, Amsterdam
Datum 19-5-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 10,0
Eenvoudig bestelproces 10,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Sonja, Zevenbergen
Datum 16-5-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 10,0
Eenvoudig bestelproces 10,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Pieter d knoester, Ridderkerk
Datum 3-5-2022
Gemiddelde 8,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 8,0
Overzichtelijke webshop 8,0
Eenvoudig bestelproces 8,0
Snelle verzending 4,0
Contact met ons 10,0
Naam Sjoerd, Rockanje
Datum 26-4-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 8,0
Eenvoudig bestelproces 10,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Ron, Westerhaar
Datum 25-4-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 10,0
Eenvoudig bestelproces 10,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Simon bos, Groningen
Datum 19-4-2022
Gemiddelde 8,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 8,0
Overzichtelijke webshop 6,0
Eenvoudig bestelproces 7,0
Snelle verzending 7,0
Contact met ons 6,0
Naam Elvis euverman, Haaksbergen
Datum 12-4-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 8,0
Eenvoudig bestelproces 8,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Stephan, Amsterdam
Datum 11-4-2022
Gemiddelde 9,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 9,0
Overzichtelijke webshop 6,0
Eenvoudig bestelproces 7,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Martine, Deurne
Datum 9-4-2022
Gemiddelde 10,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 10,0
Overzichtelijke webshop 10,0
Eenvoudig bestelproces 10,0
Snelle verzending 10,0
Contact met ons 10,0
Naam Walt, Tilburg
Datum 6-4-2022
Gemiddelde 7,0
Aanbeveling Ja
Totaal score 7,0
Overzichtelijke webshop 8,0
Eenvoudig bestelproces 7,0
Snelle verzending 7,0
Contact met ons 10,0
Zebra ZD621t 203dpi Standard (USB-SER-ETH)
409,55 495,56 Incl. BTW
Zebra EC30
274,46 332,10 Incl. BTW
Zebra DS9308 2D handsfree barcodescanner
192,36 232,76 Incl. BTW
Zebra ZD220 DT standaard (USB)
143,30 173,39 Incl. BTW
Datalogic Memor 1
475,00 574,75 Incl. BTW
Zebra ZQ511 printer 203dpi 3400mAh accu (USB-BT)
452,60 547,65 Incl. BTW
Zebra DS4608 2D barcodescanner
165,87 200,70 Incl. BTW
Zebra ZD421d 203dpi (USB)
266,29 322,21 Incl. BTW
Datalogic Gryphon GPS4400 2D
181,25 219,31 Incl. BTW
Zebra ZT620 Touch 203dpi standaard (USB-SER-ETH-BT)
3.685,27 4.459,18 Incl. BTW
Zebra ZD421t 203dpi (USB)
310,19 375,33 Incl. BTW
Datalogic Gryphon GD4520 2D USB-kit zwart
230,11 278,43 Incl. BTW
Zebra ZT421 203dpi printer standaard (USB-SER-ETH-BT)
1.987,76 2.405,19 Incl. BTW
Zebra ZT230 DT 203dpi standaard (USB-SER)
622,39 753,09 Incl. BTW
Zebra ZD421c 203dpi (USB)
310,19 375,33 Incl. BTW
Zebra ZT610 203dpi standaard (USB-SER-ETH-BT)
2.145,67 2.596,26 Incl. BTW
Zebra ZD621d 203dpi Standard (USB-SER-ETH)
365,65 442,44 Incl. BTW
Zebra ZD220 TT standaard (USB)
146,60 177,39 Incl. BTW
Zebra DS4608 2D High Density barcodescanner
165,87 200,70 Incl. BTW
Zebra TC26 PDA
443,47 536,60 Incl. BTW
Zebra ZT610 Touch 203dpi standaard (USB-SER-ETH-BT)
2.113,70 2.557,58 Incl. BTW
Zebra ZT510 203dpi standaard (USB-SER-ETH-BT)
1.438,74 1.740,88 Incl. BTW
Zebra TC21 PDA
394,72 477,61 Incl. BTW

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220520 19:17:37 PC11False0FalseTrue220102